Hyppää sisältöön

Vadelma-murupiirakka

Laktoositon
Maidoton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0.32 kg Kananmunia
0.5 kg Sokeria
0.025 kg Vaniljasokeria
0.35 kg Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0.3 l Appelsiinitäysmehua
0.22 kg Elovena Kauraleseitä
0.46 kg Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja
0.02 kg Leivinjauhetta
0.6 kg Apetit Vadelmia
Muruseos
0.15 kg Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
0.15 kg sokeria
0.01 kg vaniljasokeria
0.15 kg Elovena Luomu Täysjyväkaurahiutaleita
Valmistusohje
  1. Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
  2. Lisää joukkoon juokseva margariini, mehu sekä kuivat aineet, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Levitä taikina voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  4. Jaa vadelmat pinnalle.
  5. Sekoita muruseoksen aineet keskenään.
  6. Ripottele marjojen päälle.
  7. Kypsennä kiertoilmapaistaen 170 asteessa 25-30 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikkulla, jos taikina vielä tarttuu, jatka kypsentämistä.
  8. Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku