Ainesosat
10
kg
|
Torino Täysjyvä Cappellia |
5
kg
|
tomaattimurskaa |
2.5
kg
|
vettä |
0.3
l
|
kermaa |
0.1
kg
|
makeaa chilikastiketta |
0.1
kg
|
sitruunamehua |
0.6
kg
|
pilkottua sipulia |
0.025
kg
|
valkosipulimurskaa |
0.022
kg
|
mustapippuria |
0.022
kg
|
paprikajauhetta |
0.04
kg
|
suolaa |
0.1
kg
|
sokeria |
2.72
kg
|
tonnikalaa |
1
ruukku
|
tuoretta tilliä |
Kuorrutus
0.5
kg
|
tomaattiviipaleita |
1
kg
|
juustoraastetta |
Valmistusohje
- Keitä pasta kypsäksi keitto-ohjeen mukaan. Valuta ylimääräinen neste pois.
- Yhdistä kastikeaineet, paitsi tonnikala ja tuore tilli.
- Keitä kastiketta vähintään 30 minuuttia.
- Pilko tuore tilli.
- Valuta tonnikalasta neste pois.
- Lisää tonnikala ja tilli kastikkeen joukkoon. Tarkista maku ja rakenne.
- Kaada pasta ja kastike voideltuun GN 1/1-65 mm-vuokaan. Sekoita hyvin.
- Asettele tomaattiviipaleet pastan päälle ja viimeistele juustoraasteella.
- Gratinoi 225 asteessa noin 20 minuuttia.