Hyppää sisältöön

Tonnikalauunipasta

g
Ainesosat
10 kg Torino Täysjyvä Cappellia
5 kg tomaattimurskaa
2.5 kg vettä
0.3 l kermaa
0.1 kg makeaa chilikastiketta
0.1 kg sitruunamehua
0.6 kg pilkottua sipulia
0.025 kg valkosipulimurskaa
0.022 kg mustapippuria
0.022 kg paprikajauhetta
0.04 kg suolaa
0.1 kg sokeria
2.72 kg tonnikalaa
1 ruukku tuoretta tilliä
Kuorrutus
0.5 kg tomaattiviipaleita
1 kg juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Keitä pasta kypsäksi keitto-ohjeen mukaan. Valuta ylimääräinen neste pois.
  2. Yhdistä kastikeaineet, paitsi tonnikala ja tuore tilli.
  3. Keitä kastiketta vähintään 30 minuuttia.
  4. Pilko tuore tilli.
  5. Valuta tonnikalasta neste pois.
  6. Lisää tonnikala ja tilli kastikkeen joukkoon. Tarkista maku ja rakenne.
  7. Kaada pasta ja kastike voideltuun GN 1/1-65 mm-vuokaan. Sekoita hyvin.
  8. Asettele tomaattiviipaleet pastan päälle ja viimeistele juustoraasteella.
  9. Gratinoi 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Haku