Hyppää sisältöön

Tomaattinen soijarouhe-makaronilaatikko

Kasvisruoka
Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0.7 kg Torino Täysjyväsarvimakaronia
0.75 kg Apetit Pomodoro Rosso
1.6 kg Tomaattimurskaa
0.004 kg Pizzamaustetta
0.001 kg Mustapippuria, rouhe
0.04 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0.036 kg Siirappia
0.012 kg Suolaa
0.8 kg Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
1 l Vettä
0.6 l Ruokakermaa
0.2 kg Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Mittaa raaka pasta voideltuun GN-1/1-65 mm vuokaan.
  2. Hauduta kasvissekoitusta hetken padan pohjalla.
  3. Lisää tomaattimurska, mausteet, vesi ja murustettu soija. Anna hautua hetken.
  4. Lisää ruokakerma.
  5. Tarkista maku.
  6. Mausta asiakkaittesi maun mukaiseksi, kastike saa olla voimakkaan makuista, sillä pasta miedontaa makua.
  7. Kaada kastike vuokaan pastan päälle. Sekoita hyvin.
  8. Lisää pinnalle juustoraaste. Yhditelmäpaista 150 asteessa noin 25 minuuttia.
  9. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää, anna vetäytyä lämpösäilytyksessä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Haku