Hyppää sisältöön

Tomaattinen Kaurajauhiskastike á la Antell

Kasvisruoka
Laktoositon
Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
1.5 kg vettä
1.5 kg tomaattimurskaa
0.4 kg pakastesipulikuutioita
0.05 kg sokeria
0.025 kg suolaa
0.025 kg kasvisliemijauhetta
0.015 kg valkosipulimurskaa
0.006 kg rouhittua mustapippuria
0.006 kg savupaprikajauhetta
0.001 kg kuivattua oreganoa
1 kg pakastejuuressuikalesekoitusta
0.5 kg pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja
0.9 kg Elovena Kaurajauhista
Suuruste
0.5 kg vettä
0.04 kg maissitärkkelystä
Viimeistelyyn
0.002 kg pakastebasilikaa
tuoretta chilipaprikaa oman maun mukaan
Valmistusohje
  1. Mittaa kattilaan vesi, tomaattimurska, sipulikuutiot ja mausteet. Kiehauta.
  2. Lisää juurekset, puolikuivatut tomaatit ja Kaurajauhis. Kypsennä.
  3. Suurusta maissitärkkelyksellä. Kypsennä.
  4. Tarkista kastikkeen maku ja rakenne.
  5. Viimeistele kastike tuoreella tai -pakastebasilikalla.
  6. Mausta halutessasi hienonnetulla chilillä.

Tarjoile Torino pastan ja parmesaanilastujen kanssa.

Haku