Ainesosat
1.5
kg
|
vettä |
1.5
kg
|
tomaattimurskaa |
0.4
kg
|
pakastesipulikuutioita |
0.05
kg
|
sokeria |
0.025
kg
|
suolaa |
0.025
kg
|
kasvisliemijauhetta |
0.015
kg
|
valkosipulimurskaa |
0.006
kg
|
rouhittua mustapippuria |
0.006
kg
|
savupaprikajauhetta |
0.001
kg
|
kuivattua oreganoa |
1
kg
|
pakastejuuressuikalesekoitusta |
0.5
kg
|
pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja |
0.9
kg
|
Elovena Kaurajauhista |
Suuruste
0.5
kg
|
vettä |
0.04
kg
|
maissitärkkelystä |
Viimeistelyyn
0.002
kg
|
pakastebasilikaa |
|
tuoretta chilipaprikaa oman maun mukaan |
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan vesi, tomaattimurska, sipulikuutiot ja mausteet. Kiehauta.
- Lisää juurekset, puolikuivatut tomaatit ja Kaurajauhis. Kypsennä.
- Suurusta maissitärkkelyksellä. Kypsennä.
- Tarkista kastikkeen maku ja rakenne.
- Viimeistele kastike tuoreella tai -pakastebasilikalla.
- Mausta halutessasi hienonnetulla chilillä.
Tarjoile Torino pastan ja parmesaanilastujen kanssa.