Hyppää sisältöön

Tipulasagne Lasagne Piccolosta

Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0.8 kg Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
0.8 kg Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide (rasvaa 3,5%, suolaa 0,5%)
0.025 l Rypsiöljyä
0.2 kg Sipulikuutioita (pakaste)
0.5 kg Suikalejuureksia (pakaste)
0.006 kg Currya (suolaton)
0.02 kg Hunajaa
0.02 kg Broilerimaustetta (suolaton)
4 l Vettä
0.025 kg Kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen)
0.025 kg Kanaliemijauhetta (vähäsuolainen)
0.35 kg Keiju Vaaleaa Kastiketiivistettä
0.4 kg Maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 14%)
0.002 kg Rakuunaa
0.2 kg Juustoraastetta (mozzarella, rasvaa 20%)
Valmistusohje
  1. Mittaa pasta ja kypsät broilerisuikaleet voideltuun GN-vuokaan.
  2. Freesaa sipuli ja kasvissuikaleet padan pohjalla, lisää mausteet.
  3. Lisää vesi, liemijauheet, kastiketiiviste, tuorejuusto ja rakuuna. Anna kiehua muutama minuutti.
  4. Tarkista maku.
  5. Kaada kastike vuokaan. Sekoita hyvin.
  6. Ripota juustoraastetta pinnalle.
  7. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia.
  8. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.

Haku