Hyppää sisältöön

Täytetyt paprikat

g
Ainesosat
0.6 kg Torino Ohrahelmeä
2.4 l vettä
0.012 kg suolaa
Täyte
0.16 kg pestoa
0.012 kg sitruunamehua
0.45 kg fetajuustoa
0.45 kg kypsää broileria
0.4 kg makeaa säilykemaissia
Päälle
0.5 kg juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja Torino Ohrahelmet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen 15 minuuttia.
  2. Kaada lävikköön, huuhtele kevyesti ja valuta neste huolellisesti pois.
  3. Pese paprikat. Halkaise ne pituussuunnassa. Poista sisus.
  4. Sekoita jäähtyneeseen Ohrahelmen joukkoon pestokastike ja sitruunamehu. Lisää loput täyteaineet ja tarkista maku.
  5. Täytä paprikat massalla noin (80 g).
  6. Ripottele päälle juustoraastetta.
  7. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Vinkki: Kuorrutteesta tulee kauniimpi ja kuohkeampi, kun juustoraasteeseen sekoittaa kananmunanvalkuaista.

Täytteen kokonaismäärä 3,9 kg.

Täytteen määrä 70-90 g/paprika.

Kokonaissaanto määräytyy paprikan koon mukaan.

Haku