Hyppää sisältöön

Täysjyväsarvimakaronilaatikko

Munaton
g
Ainesosat
1 kg Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä)
0.005 kg Yrttitarhaseosta
0.3 kg Apetit Sipulikuutio
0.9 kg Torino Täysjyväsarvimakaronia
3.3 l Vettä
0.035 kg Lihaliemijauhetta, vähäsuolainen
0.02 kg Suolaa
0.2 kg Sulatejuustoa, juokseva, Viola
0.001 kg Mustapippuria, rouhe
Valmistusohje
  1. Sekoita jauheliha, yrttisekoitus ja sipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa, lisää makaroni vuokaan (0,900 kg/vuoka). Sekoita. Tasoita pinta.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää lihaliemijauhe, suola, sulatejuusto ja mustapippuri.
  3. Anna juuston sulaa tasaisesti liemeen.Tarkista maku.
  4. Kaada neste vuokaan jauheliha-makaroniseoksen päälle.
  5. Vie vuoat esikuumennettuun uuniin välittömästi nesteen lisäämisen jälkeen.
  6. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa n.50-60 minuuttia, kunnes pinta saanut kauniin värin.
  7. Loppuvaiheessa voit myös vaihtaa uunin kuivapaistolle värin saamiseksi.
  8. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä. (Jauheliha; HK Ruskistettu naudan jauheliha. Lihaliemijauhe; Saarioinen, vaalea)

 

Haku