Hyppää sisältöön

Täysjyvämakaronilaatikko, lihaliemi

Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
0.9 kg Torino Täysjyväsarvimakaronia
1 kg Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä)
0.005 kg Yrttitarhaseosta
0.3 kg Apetit Sipulikuutio
3.2 l Vettä
0.03 kg Lihaliemijauhetta, vähäsuolainen
0.225 kg Munamassaa
0.018 kg Suolaa
0.002 kg Mustapippuria, rouhe
0.15 kg Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Mittaa raaka makaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 900 g/vuoka.
  2. Sekoita jauheliha, yrttisekoitus ja sipuli keskenään. Anna seoksen maustua kylmässä hetken. Kun yrtit ehtivät ottaa nestettä itseensä, ne eivät nouse paiston alussa pintaan.
  3. Sekoita jauhelihamassa makaronin joukkoon.
  4. Sekoita vesi, lihaliemijauhe, munat ja mausteet keskenään, tarkista maku.
  5. Kaada neste vuokaan jauheliha-makaroniseoksen päälle.
  6. Ripota pintaan juustoraastetta.
  7. Vie vuoat esikuumennettuun uuniin välittömästi nesteen lisäämisen jälkeen.
  8. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa n.40-50 minuuttia, kunnes pinta saanut kauniin värin. Nosta lämpötilaa tarvittaessa.
  9. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä. (Jauheliha; HK Ruskistettu naudan jauheliha. Lihaliemijauhe; Saarioinen, tumma)

Haku