Hyppää sisältöön

Suomen paras puuro

Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-100 mm, voitelu vuokasprayllä
0.800 kg Elovena Pientä Kauralitistettä
1.750 l Vettä
3.750 l Kaurajuomaa
0.030 kg Suolaa
Valmistusohje
  1. Voitele GN -vuoka. Mittaa vuokaan kauralitiste, vesi, kaurajuoma ja suola.
  2. Höyrykeitä 100 asteessa n. 50 minuuttia ilman kantta.
  3. Puuron valmistus padassa: Jos teet puuron padassa, käytä hiukan runsaammin nestettä, kypsymisaika on n. 20-30 minuuttia.

Tämä Elovena-puuro voitti Vuoden Puuro -tittelin Lahdessa Sadonkorjuumessuilla 30.9.-1.10.2011 järjestetyssä kutsukilpailussa.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku