Hyppää sisältöön

Soijarouhe-salsapiirakka

Kasvisruoka
g
Ainesosat
Pohja
2 kpl perunapiirakkataikinalevyä
Täyte
0.25 kg tuorejuustoa
5 kpl munaa
0.25 kg salsakastiketta (medium)
0.005 kg suolaa
0.002 g mustapippurirouhetta
0.25 kg juustoraastetta
0.25 kg paprikakuutioita
0.4 kg Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
Valmistusohje
  1. Levitä piirakkapohjat leivinpaperoiduille GN-pelleille. Painele piirakalevyt yhteen ja hieman pellin reunoille.
  2. Sekoita tuorejuusto ja munat. Lisää joukkoon salsakastike, mausteet, juustoraaste ja paprikakuutiot.
  3. Murustele joukkoon soijarouhe, sekoita ja tarkista maku.
  4. Paista 180 asteisessa kiertoilmauunissa 25-30 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku