Hyppää sisältöön

Punajuuri-vuohenjuustovuoka

Kasvisruoka
Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
2 kg Apetit Kotimaiset Punajuurikuutiot
0.6 kg Torino Ohrahelmeä
0.25 kg Vuohenjuustoa
0.4 kg Sipulia
1.5 l Ruokakermaa
1.4 l Vettä
0.03 kg Suolaa
0.01 kg Sokeria
0.002 kg Mustapippuria
0.002 kg Timjamia, kuivattu
Valmistusohje
  1. Sekoita kohmeiset punajuurikuutiot, Torino Ohrahelmet, pieniksi paloiksi leikattu vuohenjuusto ja sipulikuutiot keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa.
  2. Sekoita ruokakerma, vesi ja mausteet. keskenään.
  3. Kaada neste vuokaan.
  4. Yhdistelmäpaista 150 asteessa 15 minuuuttia.
  5. Sekoita paiston puolessa välissä, jos haluat vuohenjuuston tasaisesti vuokaan.
  6. Laske lämpötila 140 asteeseen ja jatka kypsennystä vielä noin 30 minuttia, kunnes paistos on kypsää.
  7. Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Haku