Hyppää sisältöön

Possukastike Provencale

Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
2.4 kg sianlihaa, E-suikale
2.8 l vettä
0.12 kg tomaattipyreetä
0.16 kg sipulikuutioita
0.4 kg ruskeaa kastiketiivistettä
0.4 kg chili-tomaattikastiketta
Herbes de Provence yrttisekoitusta
suolaa
mustapippuria
Lisäksi
Torino Ohrahelmeä
Valmistusohje
  1. Ruskista lihat voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa kiertoilmatoiminnolla 220 asteessa noin 10 minuuttia.
  2. Kaada ruskistetut lihasuikaleet GN 1/2-150 mm astiaan.
  3. Lisää vesi ja muut raaka-aineet, sekoita. Kypsennä höyrykeitolla 100 asteessa noin 50 minuuttia.
  4. Sekoita kastike tasaiseksi ennen tarjoilua.
  5. Tarjoa Torino Ohrahelmen kanssa.

Haku