Hyppää sisältöön

Porkkana-omenapiirakka

Maidoton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
1.0 kg Sunnuntai muffinssi- ja piirakkamix
0.005 kg Kardemummaa
0.005 kg Kanelia, jauhe
0.22 kg Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0.350 kg Kananmunia
0.1 kg Vettä
0.3 kg Apetit Porkkanasose paloina
0.5 kg Apetit Omenakuutio
0.05 kg Mantelirouhetta
Valmistusohje
  1. Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, kaneli, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat, vesi ja sulatetut porkkanasosepalat yleiskoneen kulhoon.
  2. Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  4. Jaa pinnalle kohmeiset omenakuutiot ja mantelirouhe. Kiertoilmapaista 170 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää.
  5. Ripota jäähtyneen porkkana-omenapiirakan pinnalle tomusokeria.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku