Ainesosat
0.015
l
|
Rypsiöljyä |
0.018
kg
|
Currya |
1.2
kg
|
Apetit Pomodoro Rossoa |
2.8
l
|
Vettä |
0.12
kg
|
Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
0.035
kg
|
Kalaliemijauhetta |
0.016
kg
|
Suolaa |
0.002
kg
|
Mustapippuria |
0.015
kg
|
Sokeria |
0.08
l
|
Sitruunamehua |
0.4
l
|
Ruokakermaa |
0.7
kg
|
Torino Lasagne Piccoloa |
1
kg
|
Kirjolohisuikaleita |
0.2
kg
|
Kylmäsavukirjolohta siivuina |
0.15
kg
|
Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Kiehauta curry öljyssä padassa.
- Lisää kasvissekoitus, hauduta hetken.
- Lisää pataan vesi (jätä hiukan vedestä nestesuurusta varten), kalaliemijauhe, mausteet, jauhot pieneen vesimäärään sekoitettuna ja sitruunamehu.
- Anna kastikkeen kiehahtaa ja hautua hetken.
- Lisää kerma. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku. Jos haluat kastikkeesta keltaisempaa, lisää hiukan kurkumaa.
- Mittaa makaroni raakana voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (700 g/vuoka).
- Lisää joukkoon myös kirjolohisuikaleet.
- Kaada päälle kuuma kastike. Kastikkeen tulee olla löysää. Sekoita hyvin.
- Ripota pinnalle juustoraaste.
- Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Koristele persiljalla.