Hyppää sisältöön

Piccolo Kirjolohipasta

Munaton
g
Ainesosat
0.015 l Rypsiöljyä
0.018 kg Currya
1.2 kg Apetit Pomodoro Rossoa
2.8 l Vettä
0.12 kg Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja
0.035 kg Kalaliemijauhetta
0.016 kg Suolaa
0.002 kg Mustapippuria
0.015 kg Sokeria
0.08 l Sitruunamehua
0.4 l Ruokakermaa
0.7 kg Torino Lasagne Piccoloa
1 kg Kirjolohisuikaleita
0.2 kg Kylmäsavukirjolohta siivuina
0.15 kg Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Kiehauta curry öljyssä padassa.
  2. Lisää kasvissekoitus, hauduta hetken.
  3. Lisää pataan vesi (jätä hiukan vedestä nestesuurusta varten), kalaliemijauhe, mausteet, jauhot pieneen vesimäärään sekoitettuna ja sitruunamehu.
  4. Anna kastikkeen kiehahtaa ja hautua hetken.
  5. Lisää kerma. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku. Jos haluat kastikkeesta keltaisempaa, lisää hiukan kurkumaa.
  6. Mittaa makaroni raakana voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (700 g/vuoka).
  7. Lisää joukkoon myös kirjolohisuikaleet.
  8. Kaada päälle kuuma kastike. Kastikkeen tulee olla löysää. Sekoita hyvin.
  9. Ripota pinnalle juustoraaste.
  10. Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää.
  11. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Koristele persiljalla.

Haku