Hyppää sisältöön

Pestolla piristetty broilervuoka

Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0.7 kg Torino Lasagne Piccoloa
0.04 kg Rypsiöljyä
0.24 kg Apetit Sipulikuutio
0.8 l Vettä
0.07 kg Kanaliemijauhetta
0.055 kg Pestokastiketta
0.4 kg Pizzakastiketta
0.004 kg Pizzamaustetta
0.1 kg Maissitärkkelystä
1.5 l Ruokakermaa
0.003 kg Pippurisekoitusta
0.01 kg Suolaa
0.005 kg Sokeria
0.94 kg Broilerifilesuikale, marinoimaton, Sousvide
0.25 kg Juustoraastetta (mozzarella)
0.03 kg Apetit hienonnettu pinaatti paloina
0.03 kg Pestokastiketta
Valmistusohje
  1. Mittaa raaka pasta vuokiin, 0,700 kg/vuoka GN 1/1-65 mm.
  2. Hauduta sipuli padan pohjalla öljyssä.
  3. Lisää pataan kaikki aineet; vesi, liemijauhe, mausteet, kerma ja maissitärkkelys sekoitettuna kermaan tai osaan vedestä.
  4. Kuumenna, lisää kypsät broilerisuikaleet, sekoita.
  5. Annostele kastiketta n. 4,3 l/ vuoka, sekoita.
  6. Lisää pinnalle juustoraaste.
  7. Esilämmitä uuni yhdistelmätoiminnolla + 200 asteeseen, kosteus 90 %. Yhdistelmäpaista vuokia 160 asteessa n. 30 minuuttia, kosteus 90 %.
  8. Anna vetäytyä lämpökaapissa vähintään 10 minuuttia ennen tarjoilua. Voit halutessasi lisätä vuoan pinnalle myös pestonokareita”. Sekoita sulatettu pinaatti ja pestokastike keskenään. Lisää nokareina vuoan pinnalle ennen uuniin vientiä.

Resepti on Kouluruokailu 60 v. reseptikilpailun satoa. Sen on laatinut Tuulikki Lampen Tampereelta.”

Haku