Hyppää sisältöön

Pehmeä mustikkapiirakka

Laktoositon
g
Ainesosat
0.3 kg munia
0.4 kg sokeria
0.015 kg vaniljasokeria
0.25 kg Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0.3 l laktoositonta ruokakermaa
0.65 kg Sunnuntai Puolikarkeaa Vehnäjauhoa
0.02 kg leivinjauhetta
0.6 kg mustikoita
Valmistusohje
  1. Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
  2. Lisää joukkoon juokseva margariini, kerma sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  4. Ripottele mustikat pinnalle.
  5. Kypsennä kiertoilmapaistaen 170 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on noin 90 astetta.
  6. Anna piirakan jäähtyä. Koristele piirakka jäähtyneenä tomusokerilla.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku