Hyppää sisältöön

Pedron pata

Munaton
g
Ainesosat
0.08 kg Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 kg sipulikuutioita
7 l vettä
0.104 kg lihaliemijauhetta
4.8 kg maustettua, viipaloitua naudanlihaa
0.5 kg purjoviipaleita
0.5 kg ruskeaa kastiketiivistettä
0.2 kg hunajaa
1.2 kg valkoisia papuja, säilyke
1 kg tomaattimurskaa
0.014 kg mexicana mausteseosta
0.17 kg Fajita Spice mixiä (Santa Maria)
0.036 kg paprikajauhetta
0.009 kg cayennepippuria
0.016 kg chilijauhetta
0.06 kg suolaa
1 kg pippurilla maustettua tuorejuusto
Torino Täysjyväohraa
Valmistusohje
  1. Freesaa sipuli kevyesti padan pohjalla.
  2. Lisää vesi ja lihaliemijauhe.
  3. Lisää liha vähitellen kiehuvaan liemeen. Sekoita välillä. Kypsennä 5 minuuttia.
  4. Lisää purjo, paprikakuutiot, kastiketiiviste, hunaja, pavut ja tomaattimurska. Tarkista saanto, lisää vettä tarpeen mukaan.
  5. Lisää mausteet. Hauduta hetki. Lisää tuorejuusto. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaisesti.
  6. Maustetun lihan asemesta voi käyttää myös maustamatonta viipaloitua lihaa tai jauhelihaa.
  7. Tarjoa Torino Täysjyväohran kanssa.

Haku