Ainesosat
0.08
kg
|
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1
kg
|
sipulikuutioita |
7
l
|
vettä |
0.104
kg
|
lihaliemijauhetta |
4.8
kg
|
maustettua, viipaloitua naudanlihaa |
0.5
kg
|
purjoviipaleita |
0.5
kg
|
ruskeaa kastiketiivistettä |
0.2
kg
|
hunajaa |
1.2
kg
|
valkoisia papuja, säilyke |
1
kg
|
tomaattimurskaa |
0.014
kg
|
mexicana mausteseosta |
0.17
kg
|
Fajita Spice mixiä (Santa Maria) |
0.036
kg
|
paprikajauhetta |
0.009
kg
|
cayennepippuria |
0.016
kg
|
chilijauhetta |
0.06
kg
|
suolaa |
1
kg
|
pippurilla maustettua tuorejuusto |
Valmistusohje
- Freesaa sipuli kevyesti padan pohjalla.
- Lisää vesi ja lihaliemijauhe.
- Lisää liha vähitellen kiehuvaan liemeen. Sekoita välillä. Kypsennä 5 minuuttia.
- Lisää purjo, paprikakuutiot, kastiketiiviste, hunaja, pavut ja tomaattimurska. Tarkista saanto, lisää vettä tarpeen mukaan.
- Lisää mausteet. Hauduta hetki. Lisää tuorejuusto. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaisesti.
- Maustetun lihan asemesta voi käyttää myös maustamatonta viipaloitua lihaa tai jauhelihaa.
- Tarjoa Torino Täysjyväohran kanssa.