Hyppää sisältöön

Pannukakku puurosta

g
Ainesosat
2 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0.8 kg Puuroa
0.8 l Maitoa
0.28 kg Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja
0.006 kg Suolaa
0.04 kg Sokeria
0.45 kg Kananmunia
0.05 kg Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
Valmistusohje
  1. Lisää puuron joukkoon maitoa, jauhot ja mausteet.Sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää munat ja rypsiöljyvalmiste. Sekoita vielä ja anna taikinan turvota hetken.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuihin vuokiin.
  4. Yhdistelmäpaista 160 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes pannukakku on kypsää ja saanut kauniin värin.
  5. Tarjoa pannukakkua hillon kanssa jälkiruokana tai välipalana.

Haku