Hyppää sisältöön

Palermon pasta

Munaton
g
Ainesosat
0.9 kg broilerisuikaleita, hunajamarinoitu
2.8 l vettä
0.04 kg kanaliemijauhetta
0.02 kg broilerimaustetta
0.001 kg rakuunaa
0.007 kg valkosipulijauhetta
0.3 kg vaaleaa kastiketiivistettä
0.7 l ruokakermaa
0.28 kg juustoraastetta (mozzarella)
0.75 kg Torino Täysjyvä Cappellia
Valmistusohje
  1. Kypsennä broilerisuikaleet kiertoilmauunissa.
  2. Kuumenna vesi padassa kiehuvaksi, lisää liemijauhe, mausteet ja kastiketiiviste. Anna kiehua hetki.
  3. Lisää kerma. Kuumenna. Kastikkeen tulee olla löysää.
  4. Lisää voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan raaka pasta (0,750 kg/vuoka), juustoraaste ja broilerisuikaleet. Kaada päälle kastike. Sekoita hyvin keskenään.
  5. Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista, pasta on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

Haku