Hyppää sisältöön

Paistettua ohraa thaityyliin

Laktoositon
Maidoton
g
Ainesosat
Keitto-ohje
1.2 kg Torino Ohrahelmeä
3.5 l vettä
0.024 kg suolaa
Maustekastike
0.12 kg Ketjap Manis soijaa
0.045 kg kalakastiketta
0.06 kg sitruunamehua
0.05 kg Sambal Oelektahnaa
0.01 kg valkosipulimurskaa
0.02 kg suolaa
3.4 kg Torino Ohrahelmeä
0.1 kg öljyä
0.3 kg pakaste sipulia
0.6 kg rikottuja kananmunia
0.45 kg pakaste herneitä
1 kg haluamaasi proteiinia (katkarapuja, kanaa, juustoa tms.)
Valmistusohje
  1. Keitä Torino Ohrahelmeä 15 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön, huuhtele kevyesti ja valuta hyvin.
  2. Valmista maustekastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
  3. Riko kananmunat astiaan ja vatkaa niiden rakenne rikki.
  4. Kuumenna öljy paistinpannussa tai wokissa. Kuullota sipulikuutioita hetki öljyssä. Lisää ohrahelmet. Paista välillä sekoittaen noin viisi minuuttia.
  5. Lisää munaseos kuuman ohran päälle, anna hyytyä hetki ja sekoita hyvin.
  6. Lisää maustekastike, herneet ja valitsemasi kypsä proteiini (katkarapu, kana, tofu, juusto, possun- tai naudanliha, papu).
  7. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Haku