Hyppää sisältöön

Omenapiirakka muffinssi ja piirakkamixistä, mgen

Laktoositon
Maidoton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
1 kg Sunnuntai muffinssi- ja piirakkamix
0.005 kg Kardemummaa
0.22 kg Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0.35 kg Kananmunia
0.22 l Vettä
Pinnalle
0.7 kg Apetit Omenakuutio
Kaneli, jauhe
Valmistusohje
  1. Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon.
  2. Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella. (Voit myös sekoittaa taikinan käsin).
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  4. Jaa pinnalle kohmeiset omenakuutiot.
  5. Mausta halutessasi kanelilla.
  6. Vie vuoka kammioon ja kypsennä 170 aasteessa n. 25-30 minuuttia.
  7. Ripota jäähtyneen piirakan pinnalle tomusokeria. Voit myös viimeistellä jäähtyneen piirakan kiilteellä. Katso ohje hyytelösokeripakkauksen kyljestä. Omenakuutioiden asemesta voit käyttää myös Apetit Marjasekoitusta.

 

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku