Hyppää sisältöön

Omena-porkkanakakku

g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0.37 kg Sokeria
0.33 kg Kananmunia
0.4 kg Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0.2 l Ruokakermaa
0.22 kg Apetit Porkkanasose paloina
0.008 kg Kardemummaa
0.02 kg Leivinjauhetta
0.52 kg Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja
0.6 kg Apetit Omenakuutio
0.05 kg Fariinisokeria
0.04 l Sitruunamehua
Valmistusohje
  1. Vaahdota sokeri ja munat yleiskoneessa.
  2. Lisää joukkoon rypsiöljyvalmiste, kerma ja sulanut porkkanasose.
  3. Sekoita joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuina.
  4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm-vuokaan.
  5. Mausta omenakuutiot fariinisokerilla ja sitruunamehulla.
  6. Kaada maustetut omenat taikinan päälle.
  7. Kiertoilmapaista 170 asteessa 30-40 minuuttia.
  8. Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.
  9. Tarjoile vaahdotetun kerman kanssa.

 

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku