Hyppää sisältöön

Ohrainen feta-salaatti

Kasvisruoka
Munaton
g
Ainesosat
0.32 kg Torino Täysjyväohraa
1 l Vettä
Marinadi
0.08 l Valkoviinietikkaa
0.004 kg Sokeria
0.004 kg Suolaa
0.08 l Rypsiöljyä
0.001 kg Mustapippuria
0.004 kg Välimeren yrttiseosta
0.6 kg Fetajuustoa kuutioina
0.3 kg Paprikaa, punainen
0.3 kg Kurkkua, tuore
0.15 kg Kevätsipulia
0.25 kg Amerikansalaattia, suikaleina
0.15 kg Oliiveja, mustia, viipaleina
Persilja
Rucolaa
Valmistusohje
  1. Lisää ohra kiehuvaan veteen, anna kypsyä n. 10 minuuttia. Valuta, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta. Voit keittää ohran myös höyryssä tai paineessa, katso ohje pakkauksesta.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään.
  3. Lisää kypsän ohran joukkoon. Anna marinoitua hetki kylmässä.
  4. Lisää joukkoon muut ainekset hienonnettuina.
  5. Koristele salaatin pinnalle runsaasti tuoreita yrttejä ja rucolaa.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku