Hyppää sisältöön

Minipullat

Laktoositon
Maidoton
g
Ainesosat
2.1 kg Sunnuntai Pullamixiä
0.044 kg Sunnuntai -kuivahiivaa
0.02 kg Kardemummaa
1 l Vettä
Pinnalle
0.05 kg Kananmunia
0.1 kg Raesokeria
Valmistusohje
  1. Sekoita Pullamix, kuivahiiva ja kardemumma yleiskoneen kulhossa huolellisesti.
  2. Lisää lämmin vesi ja vaivaa yleiskoneessa 5-10 minuuttia, kunnes taikinaan on muodostunut kestävä sitkorakenne. Anna taikinan levätä muovilla peitettynä n. 10 minuuttia.
  3. Vaivaa taikinaa hetki jauhotetulla leivinpöydällä.
  4. Pyöritä pikkupulliksi ja painele pullat litteiksi.
  5. Anna kohota hyvin kohotuskaapissa/muovilla peitettynä n. 30-45 minuuttia.
  6. Voitele kohonneet pullat kananmunalla ja koristele raesokerilla tai mantelirouheella.
  7. Kypsennä kuivapaistolla n. 175 asteessa n. 8-10 minuuttia. Jos teet pullataikinasta levypullan GN-vuokaan tai teet siitä piirakkapohjan, käytä 2 kg Pullamixiä yhtä nestelitraa kohden. Levypullaa tehdessäsi, levitä taikina voideltuun GN-vuokaan jauhotetuin tai öljytyin käsin. Leikkaa ruuduiksi, kohota, voitele, lisää pinnalle esim. mantelia ja raesokeria. Paista.

 

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku