Hyppää sisältöön

Makaroni-juustolaatikko

g
Ainesosat
1.2 kg Torino Tumma Kierremakaronia
0.2 kg Öljyä
1.5 kg Nauta-sikajauhelihaa
0.5 kg pakastesipulia
4 l maitoa
0.54 kg munia
0.03 kg suolaa
0.015 kg mustapippurirouhetta
0.02 kg paprikajauhetta
0.02 kg maustepippuria
0.8 kg sulatejuustoa
Valmistusohje
  1. Keitä makaronit suolalla maustetusa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhdo nopeasti juoksevan kylmän veden alla. Valuta ylimääräinen neste pois.
  3. Ruskista öljyssä jauheliha ja sipulikuutiot.
  4. Voitele 1/1 GN-100 pakki. Kaada pakkiin makaronit ja jauheliha-sipuliseos.
  5. Murenna joukkoon sulatejuusto.
  6. Yhdistä maito, munat ja mausteet. Sekoita kevyesti.
  7. Kaada maito-munaseos pakkiin. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  8. Paista laatikkoa 180 asteisessa uunissa ilman kantta 30 minuuttia.
  9. Vähennä uunin lämpöä 160 asteeseen ja laita kansi päälle. Jatka paistamista 45 minuuttia.

Haku