Hyppää sisältöön

Kuitusarvimakaronilaatikko, yhdistelmäuuni

g
Ainesosat
0.9 kg Torino Kuitusarvimakaronia
1 kg Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä)
0.005 kg Yrttisekoitusta
0.3 kg Apetit Sipulikuutio
2 l Kevytmaitoa
1.2 l Vettä
0.2 kg Kananmunia
0.025 kg Suolaa
0.003 kg Pippurisekoitusta
0.15 kg Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Mittaa raaka kuitusarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 900 g/vuoka.
  2. Sekoita jauheliha, sipuli, osa suolasta ja yrtit keskenään. Anna maustua.
  3. Sekoita jauhelihamassa makaronin joukkoon.
  4. Sekoita munamaidon ainekset keskenään, mausta ja tarkista maku.
  5. Kaada munamaito vuokaan. Sekoita.
  6. Ripota pinnalle juustoraaste. Vie vuoat esikuumennettuun (höyry 100 C) uuniin välittömästi munamidon lisäämisen jälkeen.
  7. Kypsennä höyrykeittotoiminnolla 100 asteessa n. 20 minuuttia. Jatka yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes munamaito on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.
  8. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä.

Haku