Hyppää sisältöön
Makaronilaatikko

Kuitusarvimakaronilaatikko, makaroni raakana

g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0.9 kg Torino Kuitusarvimakaronia
1 kg Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä)
0.3 kg Apetit Sipulikuutio
0.025 kg Suolaa
0.003 kg Mustapippuria, rouhe
2 l Kevytmaitoa
1.2 l Vettä
0.2 kg Munamassaa
0.15 kg Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Mittaa raaka Kuitusarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 900 g/vuoka.
  2. Sekoita kypsä jauheliha, sipuli, suola ja mustapippuri keskenään.
  3. Lisää jauhelihamassa vuokaan makaronin joukkoon, sekoita hyvin. Jos teet suurempaa määrää, sekoita jauheliha ja mausteet keskenään sekoittavalla padalla, lisää joukkoon raaka makaroni. Jaa massa vuokiin 2,230 kg/vuoka. Jauhelihana käytetty Atria kypsä jauhelihaSekoita munamaidon ainekset keskenään. Kaada munamaito vuokaan.
  4. Ripota pinnalle juustoraaste.
  5. Esikuumenna uuni +195 C, 5 minuuttia. Vie vuoka esikuumennettuun uuniin välittömästi munamidon lisäämisen jälkeen.
  6. Kypsennä +195 C, kosteus 20 %, 5 minuuttia. Laske lämpötila + 145 C:seen, kosteus 50 %, jatka kypsennystä n. 40 minuuttia. Jos pinta kaipaa vielä väriä, nosta uunin lämpötila +175 C:seen, kosteus 50 % jatka 5-10 minuuttia.

Haku