Hyppää sisältöön

Kirjolohilasagne Lasagne Piccolosta

Kasvisruoka
Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
0.015 kg Rypsiöljyä
0.026 kg Currya
0.4 kg Apetit Purjoviipale
0.8 kg Tomaattimurskaa
0.016 kg Suolaa
0.004 kg Mustapippuria
0.04 l Soijakastiketta
2.8 l Kalalientä
0.125 kg Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja
0.4 l Ruokakermaa
0.001 kg Rakuunaa
0.08 l Sitruunamehua
0.8 kg Torino Lasagne Piccoloa
1.3 kg Kirjolohisuikaleita
Valmistusohje
  1. Kuumenna öljy padassa, lisää curry, kiehauta.
  2. Lisää purjorenkaat, kiehauta.
  3. Lisää pataan tomaattimurska, mausteet ja osa kalaliemestä.
  4. Sekoita loppu kalaliemi ja jauhot keskenään, lisää suurus pataan.
  5. Anna kastikkeen kiehua hetki.
  6. Lisää kerma, rakuuna ja sitruunamehu.
  7. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku.
  8. Jos haluat kastikkeesta keltaisempaa. lisää hiukan kurkumaa.
  9. Mittaa pasta raakana voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (800 g/vuoka).
  10. Lisää joukkoon myös kirjolohisuikaleet.
  11. Kaada päälle kuuma kastike. Kastikkeen tulee olla löysää. Sekoita hyvin.
  12. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia.
  13. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Koristele tillillä tai persiljalla.

Haku