Ainesosat
1
kpl
|
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.05
l
|
Rypsiöljyä |
0.3
kg
|
Apetit Sipulikuutio |
0.3
kg
|
Amerikanpekonikuutiota |
0.3
kg
|
Palvikinkkukuutiota tai italiansuikaletta |
0.015
kg
|
Currya |
3
l
|
Vettä |
0.08
kg
|
Kasvisliemijauhetta |
0.24
kg
|
Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0.03
kg
|
Siirappia |
0.004
kg
|
Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0.002
kg
|
Kurkumaa |
1
kg
|
Apetit Papu-porkkanamix |
0.5
l
|
Ruokakermaa |
0.002
kg
|
Pippurisekoitusta |
0.7
kg
|
Torino Lasagne Piccoloa |
0.15
kg
|
Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkku- ja pekonikuutiot sekä curry, hauduta hetken.
- Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
- Lisää papumix ja kerma. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku.
- Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Kastike saa olla runsasmakuinen.
- Mittaa raaka pasta voideltuun GN-vuokaan (0,7 kg/1kpl GN 1/1-65).
- Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
- Ripota pinnalle juustoraastetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia.
- Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.