Hyppää sisältöön

Kinkku-pekonipastavuoka

Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0.05 l Rypsiöljyä
0.3 kg Apetit Sipulikuutio
0.3 kg Amerikanpekonikuutiota
0.3 kg Palvikinkkukuutiota tai italiansuikaletta
0.015 kg Currya
3 l Vettä
0.08 kg Kasvisliemijauhetta
0.24 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0.03 kg Siirappia
0.004 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0.002 kg Kurkumaa
1 kg Apetit Papu-porkkanamix
0.5 l Ruokakermaa
0.002 kg Pippurisekoitusta
0.7 kg Torino Lasagne Piccoloa
0.15 kg Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkku- ja pekonikuutiot sekä curry, hauduta hetken.
  2. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää papumix ja kerma. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku.
  4. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Kastike saa olla runsasmakuinen.
  5. Mittaa raaka pasta voideltuun GN-vuokaan (0,7 kg/1kpl GN 1/1-65).
  6. Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
  7. Ripota pinnalle juustoraastetta.
  8. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia.
  9. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

Haku