Hyppää sisältöön
Torino ohrahelmi 12kg

Höyrykeitto-ohje Torino Ohrahelmelle

Helmimäisen pyöreäksi hiottu kotimainen ohrasuurimo. Monikäyttöinen vaihtoehto riisille.

Kananmunaton
Kasvisruoka
Laktoositon
Maidoton
Vegaaninen
Noin 25 minuuttia
g
Ainesosat
1.300 kg *Torino Ohrahelmeä
0.050 l rypsiöljyä
0.020 kg suolaa
2.500 l vettä
Valmistusohje
  1. Mittaa ohra, öljy, suola ja vesi GN 1/1-vuokaan.
  2. Höyrystä uuni +100 asteeseen.
  3. Höyrykeitä noin 25 minuuttia ilman kantta.
  4. Sekoita. Anna vetätyä hetki ennen tarjoilua.

*Kypsää ohraa noin 4,000 kg.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku