Hyppää sisältöön
Torino ohrahelmi 12kg

Keitto-ohje Torino Ohrahelmelle Painekeittokaappi 0,5 bar

Helmimäisen pyöreäksi hiottu kotimainen ohrasuurimo. Monikäyttöinen vaihtoehto riisille.

Kananmunaton
Kasvisruoka
Laktoositon
Maidoton
Vegaaninen
Noin 15 minuuttia
g
Ainesosat
1.300 kg *Torino Ohrahelmeä
0.050 l rypsiöljyä
0.020 kg suolaa
2.500 l vettä
Valmistusohje
  1. Mittaa ohra, öljy, suola ja vesi GN 1/1-vuokaan.
  2. Kypsennä 0,5 bar paineessa 15 minuuttia.
  3. Sekoita.

*Kypsää Ohrahelmeä noin 4,000 kg

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku