Hyppää sisältöön
Torino ohrahelmi 12kg

Keitto-ohje Torino Ohrahelmelle Keittopata/Kattila

Helmimäisen pyöreäksi hiottu kotimainen ohrasuurimo. Monikäyttöinen vaihtoehto riisille.

Kananmunaton
Kasvisruoka
Laktoositon
Maidoton
Vegaaninen
Noin 15 minuuttia
g
Ainesosat
1.000 kg *Torino Ohrahelmeä
5 l vettä
0.030 kg suolaa
Valmistusohje
  1. Lisää ohra kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.
  2. Keitä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Valuta vesi pois.

*Kypsää Ohrahelmeä noin 3,000 kg

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku