Hyppää sisältöön

Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne á la Antell

Kasvisruoka
Munaton
g
Ainesosat
0.8 kg vettä
0.8 kg laktoositonta ruokakermaa
1.2 kg tomaattimurskaa
0.4 kg vuohenjuustoa
0.04 kg kasvisleimijauhetta
0.225 kg Elovena Kaurajauhista
0.01 kg suolaa
0.005 kg sokeria
0.38 kg lasagnelevyjä (kuiva)
1 kg pakastepunajuurisuikaleita
0.3 kg juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Mittaa pataan vesi, ruokakerma, tomaattimurska ja kasvisliemijauhe. Kuumenna. Lisää joukkoon paloiksi leikattu tai käsin murennettu vuohenjuusto. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 min. Soseuta tasaiseksi.
  2. Lisää kastikkeen joukkoon Kaurajauhis. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää suolaa ja sokeria tarvittaessa.
  3. Lado komponentit voideltuun GN 1/1-65mm vuokaan alla olevassa järjestyksessä:
    500 g punajuurisuikaleita, 1 kg kastiketta, 50 g juustoraastetta, 12 kpl pieniä kuivattuja lasagnelevyjä TAI 4 kpl GN-mitoitettuja levyjä. TOISTA.
  4. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee pelkkä kastike ja 200 g juustoraastetta. Lasagnelevyjä tulee yhteen vuokaan kaksi kerrosta. Toimipisteestä riippuen lasagneen voidaan tehdä vielä kolmas kerros, mutta vuoka tulee silloin erittäin täyteen.
  5. Esilämmitä uuni. Kypsennä lasagne yhdistelmätoiminnolla 140°C n. 35 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
  6. Anna vetäytyä ennen tarjoilua. Vetäytymisvaihe on ruualle erittäin tärkeä!

Haku