Hyppää sisältöön

Kaurajauhis-makaronilaatikko á la Antell

Kasvisruoka
Laktoositon
Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
0.8 kg pakastevihanneskuutioita –tai suikaleita
0.8 kg Torino Täysjyväsarvimakaronia
0.675 kg Elovena Kaurajauhista
2.5 kg vettä
0.5 kg laktoositonta ruokakermaa
0.34 kg kananmunia
0.03 kg kasvisliemijauhetta
0.025 kg suolaa
0.002 kg rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
  1. Ota juurekset sulamaan kylmiöön yön yli.
  2. Mittaa raaka Torino sarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 800 g/vuoka. Sekoita sulaneet juurekset ja Kaurajauhis makaronien joukkoon. Isoja määriä valmistettaessa voit sekoittaa koko massan esimerkiksi padassa.
  3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään, mausta ja tarkista maku. Lisää munamaito makaroniseoksen joukkoon, sekoita kauttaaltaan.
  4. Esikuumenna uuni. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160°C n. 30 minuuttia ja jatka vielä kypsennystä 185°C n.10 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Huomioi, että paisto-ohje on uunikohtainen.
  5. Anna valmiin laatikon vetäytyä 5-10 min.
  6. Uuni, uunin täyttöaste ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä!

Haku