Hyppää sisältöön

Kaurajauhis-lindströminpihvit á la Antell

Ainesosat
0.45 kg Elovena Muru Kaurajauhista
0.2 kg pakastesipulikuutioita
0.15 kg korppujauhoja
0.2 kg vettä
0.02 kg suolaa
0.002 kg savupaprikajauhetta
0.001 kg jauhettua valkopippuria
0.5 kg säilykepunajuuriviipaleita (soseutettuna)
0.18 kg kananmunia
Valmistusohje
  1. Mittaa kulhoon Kaurajauhis, sipuli, mausteet ja korppujauhot. Soseuta säilykepunajuuret ja lisää joukkoon.
  2. Lisää vesi, sekoita ja anna massan turvota n. 10 min.
  3. Lisää lopuksi kananmunat. Sekoita massa ja tarkista rakenne.
  4. Paista kuumalla pannulla rypsiöljyssä koepihvi ja tarkista pihvin maku ja rakenne.
  5. Ota pihveihin kaunis pintaväri pannulla ja kypsennä loppuun uunissa yhdistelmätoiminnolla 140°C n. 8-10 min.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku