Ainesosat
2.5
kg
|
kypsiä perunaviipaleita |
0.3
kg
|
kesäkurpitsaviipaleita |
0.45
kg
|
Elovena Kaurajauhista |
0.2
kg
|
pakastesipulikuutioita |
0.1
kg
|
rypsiöljyä |
0.002
kg
|
savupaprikajauhetta |
0.02
kg
|
ruokasuolaa |
0.3
kg
|
laktoosittomia fetajuustokuutioita |
0.3
kg
|
pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja |
0.2
kg
|
Koskenlaskija murennettua sulatejuustoa |
0.004
kg
|
Välimeren yrttiseosta |
0.002
kg
|
rouhittua mustapippuria |
0.01
kg
|
maissitärkkelystä |
1
kg
|
laktoositonta 15 % ruokakermaa |
0.2
kg
|
laktoositonta juustoraastetta |
Valmistusohje
- Voitele GN 1/1-65mm vuoka. Laita vuokaan perunaviipaleet ja viipaloitu kesäkurpitsa.
- Freesaa Kaurajauhis, sipuli ja mausteet rypsiöljyssä joko pannulla, kattilassa tai uunissa kuivapaistolla 160°C 10 min.
- Lisää vuokaan Kaurajauhis, valutettu salaattijuusto, puolikuivatut tomaatit ja sulatejuustomuru. Sekoita kevyesti sekaisin.
- Sekoita mausteet ja maissitärkkelys ruokakerman joukkoon. Kaada vuokaan, sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista kuivapaistolla 160°C noin 30 min.