Hyppää sisältöön

Kaurajauhis-kasvislaatikko á la Antell

Kasvisruoka
Laktoositon
Munaton
Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
2.5 kg kypsiä perunaviipaleita
0.3 kg kesäkurpitsaviipaleita
0.45 kg Elovena Kaurajauhista
0.2 kg pakastesipulikuutioita
0.1 kg rypsiöljyä
0.002 kg savupaprikajauhetta
0.02 kg ruokasuolaa
0.3 kg laktoosittomia fetajuustokuutioita
0.3 kg pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja
0.2 kg Koskenlaskija murennettua sulatejuustoa
0.004 kg Välimeren yrttiseosta
0.002 kg rouhittua mustapippuria
0.01 kg maissitärkkelystä
1 kg laktoositonta 15 % ruokakermaa
0.2 kg laktoositonta juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Voitele GN 1/1-65mm vuoka. Laita vuokaan perunaviipaleet ja viipaloitu kesäkurpitsa.
  2. Freesaa Kaurajauhis, sipuli ja mausteet rypsiöljyssä joko pannulla, kattilassa tai uunissa kuivapaistolla 160°C 10 min.
  3. Lisää vuokaan Kaurajauhis, valutettu salaattijuusto, puolikuivatut tomaatit ja sulatejuustomuru. Sekoita kevyesti sekaisin.
  4. Sekoita mausteet ja maissitärkkelys ruokakerman joukkoon. Kaada vuokaan, sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Paista kuivapaistolla 160°C noin 30 min.

Haku