Hyppää sisältöön

Kaurajauhis-kasviskiusaus á la Antell

Kasvisruoka
Laktoositon
Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
0.8 kg pakastepapu-porkkanamixiä
0.25 kg pakastesipulikuutioita
3 kg kypsiä perunasuikaleita
0.675 kg Elovena Kaurajauhista
0.025 kg suolaa
0.015 kg kasvisliemijauhetta
0.005 kg välimeren yrttiseosta
0.002 kg rouhittua mustapippuria
1 kg laktoositonta ruokakermaa
0.02 kg maissitärkkelystä
Valmistusohje
  1. Sulata papu-porkkanamix ja sipulikuutiot yön yli kylmiössä. Voitele tarvittava määrä GN 1/1-65 mm vuokia.
  2. Sekoita kasvikset, perunasuikaleet, sipulikuutiot, Kaurajauhis, mausteet ja ruokakerma esimerkiksi padassa. (Näin isojenkin erien valmistaminen sujuu helposti). Sekoita lopuksi joukkoon maissitärkkelys sitomaan ylimääräinen neste, näin kiusauksesta tulee mehevä ja täyteläinen.
  3. Kuumenna pieni maistiainen esim. mikrossa ja tarkista maku.
  4. Jaa massa vuokiin. Esikuumenna uuni. Kypsennä kiusausta yhdistelmätoiminnolla 160°C noin 30-40 minuuttia.
  5. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.
  6. Koristele tuoreilla yrteillä.

Kypsennysohjeet ovat suuntaa-antavia. Huomioi omien uunien tehokkuus ja täyttöaste.

Haku