Ainesosat
0.1
kg
|
rypsiöljyä |
2
kg
|
Elovena Kaurajauhista
|
2
kg
|
romainesalaattia suikaleina |
1.5
kg
|
jäävuorisalaattia suikaleina |
1.5
kg
|
caesarkastiketta |
0.9
kg
|
parmesaanilastuja |
0.4
kg
|
krutonkeja (oliiviöljyä, pestoa, valkosipulimurskaa) |
0.25
kg
|
kirsikkatomaatteja |
0.05
kg
|
herneenversoja |
Valmistusohje
- Paista öljyssä Kaurajauhis, säästä osa koristelua varten.
- Huuhtele ja valuta salaatti, sekoita joukkoon parmesaanilastut, Kaurajauhis ja kastike. Paras lopputulos tulee itse tehdyllä caesarkastikkeella.
- Koristele salaatti itse tehdyillä krutongeilla, paistetulla Kaurajauhiksella, puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja herneenversoilla juuri ennen tarjoilua.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.