Hyppää sisältöön

Kaurajauhis-caesarsalaatti á la Antell

Kasvisruoka
g
Ainesosat
0.1 kg rypsiöljyä
2 kg Elovena Kaurajauhista
2 kg romainesalaattia suikaleina
1.5 kg jäävuorisalaattia suikaleina
1.5 kg caesarkastiketta
0.9 kg parmesaanilastuja
0.4 kg krutonkeja (oliiviöljyä, pestoa, valkosipulimurskaa)
0.25 kg kirsikkatomaatteja
0.05 kg herneenversoja
Valmistusohje
  1. Paista öljyssä Kaurajauhis, säästä osa koristelua varten.
  2. Huuhtele ja valuta salaatti, sekoita joukkoon parmesaanilastut, Kaurajauhis ja kastike. Paras lopputulos tulee itse tehdyllä caesarkastikkeella.
  3. Koristele salaatti itse tehdyillä krutongeilla, paistetulla Kaurajauhiksella, puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja herneenversoilla juuri ennen tarjoilua.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku