Hyppää sisältöön
Karpalosämpylät

Gluteenittomat kauraiset karpalo-siemensämpylät

Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
1 l vettä
0.025 kg Sunnuntai Kuivahiivaa
0.010 kg psylliumia
0.040 kg siirappia
0.015 kg suolaa
0.060 kg kuivattuja karpaloita
0.050 kg kurpitsansiemeniä
0.070 kg Elovena Gluteenittomia kaurahiutaleita
0.540 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
Valmistusohje
  1. Vispaa noin 42 ᵒC taikinanesteeseen kuivahiiva, siirappi ja psyllium.
  2. Anna seoksen seisoa 5 minuuttia, jotta psyllium ehtii turvota.
  3. Sekoita joukkoon loput ainekset ja viimeisenä jauhot muutamassa erässä. Vaivaa tasaiseksi. Muotoile sämpylöiksi.
  4. Peitä leivinliinalla ja anna kohota vähintään 30 minuuttia.
  5.  Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku