Hyppää sisältöön

Kasvissyöjän punajuuri-pastapaistos

Kasvisruoka
Munaton
Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
0.400 kg Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1.2 kg pakastepunajuurilohkoja
0.2 kg pakastesipulikuutioita
0.75 kg pakasteporkkanasuikaleita
0.022 kg valkosipulimurskaa
Liemi
1.5 kg vettä
0.06 kg kasvisfondia
0.5 kg ruokakermaa
0.009 kg suolaa
0.35 kg Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
Lisäksi
0.2 kg juustoraastetta
0.3 kg Torino Tummaa kierremakaronia
Valmistusohje
  1. Kuumenna padassa Sunnuntai Juokseva.
  2. Freesaa punajuurilohkoja, sipulikuutioita ja valkosipulimurskaa 10 minuuttia kuumassa rasvassa.
  3. Punnitse raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm pakkiin ja sekoita freesattujen juuresten kanssa.
  4. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Murenna joukkoon soijarouhe.
  5. Kaada soijarouheliemi pakkiin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  6. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 165 asteessa noin 20 minuuttia.
  7. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Haku