Ainesosat
1.2
kg
|
pakastepunajuurilohkoja |
0.2
kg
|
pakastesipulikuutioita |
0.75
kg
|
pakasteporkkanasuikaleita |
0.022
kg
|
valkosipulimurskaa |
Liemi
1.5
kg
|
vettä |
0.06
kg
|
kasvisfondia |
0.5
kg
|
ruokakermaa |
0.009
kg
|
suolaa |
0.35
kg
|
Torino Kypsennettyä Soijarouhetta |
Lisäksi
0.3
kg
|
Torino Kauramakaroni |
0.2
kg
|
juustoraastetta |
Valmistusohje
- Kuumenna padassa Sunnuntai Juokseva.
- Freesaa punajuurilohkoja, sipulikuutioita ja valkosipulimurskaa 10 minuuttia kuumassa rasvassa.
- Punnitse raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm pakkiin ja sekoita freesattujen juuresten kanssa.
- Kuumenna liemi kiehuvaksi. Murenna joukkoon soijarouhe.
- Kaada soijarouheliemi pakkiin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 165 asteessa noin 20 minuuttia.
- Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.