Hyppää sisältöön

Kasvispasta Torino Täysjyväcappelista

Kasvisruoka
Munaton
Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
0.03 l rypsiöljyä
1 kpl vuoka GN 1/1-65 mm
0.25 kg sipulikuutioita
0.015 kg currya (suolaton)
2.5 l vettä
0.08 kg kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen)
0.2 kg Keiju Vaaleaa Kastiketiivistettä
0.05 kg siirappia
0.004 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta (suolaton)
0.002 kg kurkumaa
0.02 kg valkosipulimurskaa
0.08 l sitruunamehua
0.002 kg pippurisekoitusta (20% suolaa)
0.5 kg Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
1.5 kg papu-porkkanasekoitusta
0.5 l laktoositonta ruokakermaa (15%)
0.7 kg Torino Täysjyvä Cappellia
0.15 kg juustoraastetta (mozzarella, 20%)
Valmistusohje
  1. Kuullota sipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken aikaa.
  2. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää soijarouhe, papu-porkkanasekoitus ja ruokakerma. Sekoita. Kiehauta, anna hautua hetken.
  4. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Voit lisätä kastikkeeseen mm. tomaattikastiketta ja yrttejä, jos haluat voimakkaamman maun.
  5. Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,700 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
  6. Lisää pinnalle juustoraaste.
  7. Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 25-30 minuuttia.
  8. Ota pasta uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

Haku