Hyppää sisältöön

Kasvislasagne Täysjyvä Piccolo pastasta

Kasvisruoka
Munaton
g
Ainesosat
0.85 kg Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
2 l vettä
0.17 kg sipulikuutioita
0.05 kg kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen)
0.15 kg vaaleaa kastiketiivistettä
0.7 kg tomaattimurskaa
0.16 kg tomaattipyreetä (suolaton)
0.625 kg isoja kasvissuikaleita 4,5 kg
0.005 kg valkosipulimurskaa
0.004 kg pizzamaustetta
0.002 kg mustapippurirouhetta
0.7 l ruokakermaa (15%)
0.008 kg suolaa
0.005 kg sokeria
0.65 kg Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
0.15 kg juustoraastetta (mozzarella, 20%)
Valmistusohje
  1. Kuumenna soijarouhetta pakkauksessaan uunissa höyrykeittotoiminnolla hetken aikaa. Näin se pehmenee ja sulaa tasaisemmin kastikkeen joukkoon. Voit myös murustaa soijarouheen kylmänä kastikkeen joukkoon, näin kuumennusvaihe jää pois.
  2. Mittaa pataan vesi, sipulikuutiot, kasvisliemijauhe ja kastiketiiviste. Kuumenna kiehumapisteeseen.
  3. Lisää kastikepohjaan tomaattimurska ja -pyree, kasvissuikaleet, mausteet ja soijarouhe. Anna hautua hetken.
  4. Lisää kasvirasvasekoite ja tarkista maku. Kastike saa olla voimakkaan makuista, pasta laimentaa makua.
  5. Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm -vuokaan/ 0,650 kg/vuoka.
  6. Kaada päälle kuuma kastike (noin 5 l/vuoka) ja sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta.
  7. Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 25-30 minuuttia.
  8. Ota vuoka uunista, kun lasagne on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.

Haku