Hyppää sisältöön

Kasvis-broileripastavuoka

Munaton
Vähälaktoosinen
g
Ainesosat
0.05 l Rypsiöljyä
0.4 kg Apetit Purjoviipale
0.015 kg Currya
3 l Vettä
0.08 kg Kasvisliemijauhetta
0.24 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0.03 kg Hunajaa
0.004 kg Välimeren yrttiseosta
0.002 kg Kurkumaa
1 kg Apetit Papu-porkkanamix
0.3 kg Maustamatonta tuorejuustoa
kg Pippurisekoitusta
0.7 kg Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
0.6 kg Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide
0.2 kg Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Freesaa purjosipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken.
  2. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää papumix ja tuorejuusto. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku.
  4. Mausta asiakkaittesi maun mukaan.
  5. Mittaa raaka pasta (0,7 kg) ja kypsä broileri (0,6 kg) voideltuun GN-vuokaan.
  6. Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
  7. Ripota pinnalle juustoraastetta.
  8. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia.
  9. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

 

Haku