Hyppää sisältöön

Kasvis-bolognesekastike

Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
0.025 l Rypsiöljyä
1.2 kg Apetit Pomodoro Rosso
1.2 l Vettä
0.2 kg Paistikastiketiivistettä
1.2 kg Pizzakastiketta
0.06 kg Kasvisliemijauhetta
0.02 kg Sokeria
0.007 kg Suolaa
0.002 kg Oreganoa
0.005 kg Basilikaa
1 kg Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä)
1.4 kg Apetit Isot kasvissuikaleet 4,5 kg
Valmistusohje
  1. Hauduta kasvissekoitusta öljyssä padassa hetken.
  2. Lisää vesi, kastiketiiviste, pizzakastike, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja yrtit.
  3. Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
  4. Tarkista maku.
  5. Lisää kasvissuikaleet ja jauheliha kastikepohjaan.
  6. Nosta kastike kiehumapisteeseen.
  7. Hauduta hetken.
  8. Tarkista maku.
  9. Tarjoa Torino Täysjyväsarvimakaronin kanssa.

 

Haku