Hyppää sisältöön

Kanelinen omena-murupaistos

Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
2.5 kg Apetit Omenakuutio
0.2 kg Sokeria
0.08 l Sitruunamehua
0.04 kg Perunajauhoja
Kanelia, jauhe
Muruseos
0.15 kg Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
0.15 kg sokeria
0.02 kg vaniljasokeria
0.15 kg Elovena Luomu Täysjyväkaurahiutaleita
Valmistusohje
  1. Sekoita keskenään kohmeiset omenakuutiot, sokeri, sitruunamehu, perunajauhot ja kaneli voidellussa GN 1/1-40 mm vuoassa.
  2. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja ripottele se omenakuutioiden päälle tasaiseksi kerrokseksi.
  3. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa 30-40 minuuttia.

 

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku