Hyppää sisältöön

Kääretorttu

g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0.23 kg Kananmunia
0.22 kg Sokeria
0.11 kg Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja
0.03 kg Perunajauhoja
0.25 kg Apetit Vadelmia
0.2 kg Vadelmahilloa
0.12 kg Kuohukermaa
Valmistusohje
  1. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi.
  2. Sekoita jauhot ja perunajauho keskenään. Lisää kevyesti sekoittaen muna-sokerivaahdon joukkoon.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-vuokaan. Levitä tasaisesti vuokaan.
  4. Kiertoilmapaista 180 asteessa n. 7-8 min.
  5. Kumoa toisen leivinpaperin päälle.
  6. Irrota paistossa käytetty paperi.
  7. Sekoita sulatetut vadelmat ja vadelmahillo keskenään.
  8. Täytä jäähtynyt kääretorttulevy vadelmatäytteellä ja vaahdotetulla kermalla.
  9. Kääri rullalle. Anna vetäytyä kylmässä hetken.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku