Hyppää sisältöön

Kaalilaatikko täysjyväohrasta

Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg valkokaalia
0.4 kg Torino Täysjyväohraa
0.8 kg kypsää jauhelihaa, N0
0.2 kg sipulikuutioita
0.4 kg porkkanasuikaleita
0.06 kg lihaliemijauhetta (vähäsuolainen)
0.12 kg siirappia
0.004 kg meiramia
0.001 kg mustapippuria
1.5 l vettä
0.05 kg Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Valmistusohje
  1. Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 10 minuuttia.
  2. Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita.
  3. Jätä pintakerrokseksi kaalia.
  4. Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle rypsiöljyvalmistetta.
  5. Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 35 minuuttia.

Haku