Ainesosat
1
kpl
|
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
3
kg
|
valkokaalia |
0.4
kg
|
Torino Täysjyväohraa |
0.8
kg
|
kypsää jauhelihaa, N0 |
0.2
kg
|
sipulikuutioita |
0.4
kg
|
porkkanasuikaleita |
0.06
kg
|
lihaliemijauhetta (vähäsuolainen) |
0.12
kg
|
siirappia |
0.004
kg
|
meiramia |
0.001
kg
|
mustapippuria |
1.5
l
|
vettä |
0.05
kg
|
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 10 minuuttia.
- Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita.
- Jätä pintakerrokseksi kaalia.
- Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle rypsiöljyvalmistetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 35 minuuttia.