Ainesosat
1
kpl
|
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.7
|
Torino Lasagne Piccoloa |
0.7
|
Kypsää jauhelihaa, N0 |
0.255
|
Kastikejauhetta, lasagne |
0.153
|
Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
3.75
|
Vettä |
0.1
|
Sulatejuustoa,Koskenlaskija |
0.1
|
Apetit Sipulikuutio |
0.01
|
Valkosipulirouhetta |
0.002
|
Oreganoa |
0.02
|
Suolaa |
0.01
|
Sokeria |
0.1
|
Tomaattipyrettä |
0.125
|
Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Mittaa raaka pasta voideltuihin vuokiin (0,7 kg/1/1-65 vuoka).
- Esilämmitä pata.
- Laita kypsä kylmä jauheliha pataan.
- Sekoita jauheliha rakeiseksi.
- Lisää kastikejauhe ja vehnäjauho sekoituksen ollessa päällä.
- Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna.
- Lisää sipuli ja mausteet. Kuumenna kiehumapisteeseen.
- Jaa kastike vuokiin n. 5 l/vuoka?
- Lisää juustoraaste pinnalle.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on + 90 astetta.