Hyppää sisältöön

Jauhelihalasagnette, GN 1/1-65 mm

Munaton
g
Ainesosat
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0.7 Torino Lasagne Piccoloa
0.7 Kypsää jauhelihaa, N0
0.255 Kastikejauhetta, lasagne
0.153 Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja
3.75 Vettä
0.1 Sulatejuustoa,Koskenlaskija
0.1 Apetit Sipulikuutio
0.01 Valkosipulirouhetta
0.002 Oreganoa
0.02 Suolaa
0.01 Sokeria
0.1 Tomaattipyrettä
0.125 Juustoraastetta (mozzarella)
Valmistusohje
  1. Mittaa raaka pasta voideltuihin vuokiin (0,7 kg/1/1-65 vuoka).
  2. Esilämmitä pata.
  3. Laita kypsä kylmä jauheliha pataan.
  4. Sekoita jauheliha rakeiseksi.
  5. Lisää kastikejauhe ja vehnäjauho sekoituksen ollessa päällä.
  6. Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna.
  7. Lisää sipuli ja mausteet. Kuumenna kiehumapisteeseen.
  8. Jaa kastike vuokiin n. 5 l/vuoka?
  9. Lisää juustoraaste pinnalle.
  10. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on + 90 astetta.

Haku