Hyppää sisältöön

Jauheliha-kasvishöystö

Laktoositon
Maidoton
Munaton
g
Ainesosat
0.5 l Rypsiöljyä
4 kg Apetit Salsa
4 l Vettä
0.6 kg Paistikastiketiivistettä
3.6 kg Tomaattimurskaa
0.7 kg Tomaattipyrettä
0.2 kg Kasvisliemijauhetta
0.025 kg Sokeria
0.025 kg Suolaa
3 kg Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
3 kg Kypsää jauhelihaa, N0
2.6 kg Apetit Vegemix
Valmistusohje
  1. Hauduta salsasekoitusta öljyssä padassa hetken.
  2. Lisää vesi, kastiketiiviste, tomaattimurska ja -pyre, kasvisliemijauhe, sokeri ja suola.
  3. Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
  4. Kuumenna soija ja jauheliha pakkauksissaan höyryssä 90 asteessa n. 20 minuuttia. Näin ne pehmenevät helpommin kastikkepohjaan.
  5. Lisää soija ja jauheliha sekä Vegemix kasvissekoitus kastikepohjaan.
  6. Nosta kastike kiehumapisteeseen. Hauduta hetken. Tarkista maku.
  7. Voit lisätä tulisuutta tabascolla asiakkaittesi maun mukaan.
  8. Tarjoa keitetyn Torino Täysjyvä pastan tai ohran kera.

 

Haku