Hyppää sisältöön
Vadelmabrowniet

Gluteenittomat vadelmabrowniet

Gluteeniton
g
Ainesosat
0.080 kg makeuttamatonta kaakaojauhetta
0.065 kg Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
4 kananmunaa
0.200 kg tummaa suklaata
0.250 kg voita
0.200 kg fariinisokeria
0.100 kg vadelmia
Tuorejuustotäyte
0.020 kg Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
0.200 kg maustamatonta tuorejuustoa
0.030 kg tomusokeria
1 kananmuna
Valmistusohje
  1. Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
  2. Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
  3. Sulata varovasti suklaa, rasva ja sokeri vesihauteessa tai mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  4. Lisää jäähtyneeseen seokseen munat voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuivat aineet.
  5. Valmista tuorejuustotäyte sekoittamalla tuorejuuston joukkoon tomusokeri, muna ja jauhot.
  6. Vuoraa 1/2 GN-vuoka leivinpaperilla. Laita puolet vadelmista pohjalle. Kaada 3/4 taikinasta vuokaan.
  7. Lusikoi tuorejuustotäyte taikinan päälle. Lusikoi vuokaan loput taikinasta. Tee lusikan varrella pintaan pyörteitä ja ripottele päälle vadelmat.
  8. Paista uunin keskitasolla tasalämpöisessä uunissa 180 asteessa noin 30-35 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
  9. Anna brownien jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tomusokerilla.

 

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku